År 607L Tipo Gt 246 Dino Ferrari Bbr 18 1 1969 Metal Auteil silver c04cdsiqs51074-Diecast & Vehicles


På måndagen börjar läslovet. Med lov att läsa. Med tid för njutning.
i grundskolan har under de här åren legat i princip stilla på 12,1.
Avtal ska hållas. Men hur länge orkar Löfven? - Sydsvenskan
Arbetsförmedlingen, AF, är en koloss. Enligt
Kritiken och varningsropen hörs allt oftare: oansvarig kommunal sparnit hotar skolan.
 • Fiskauktionen - navet i fiskhamnen
  Göteborgs Fiskauktion är navet i fiskhamnen. Här har detaljister och grossister gjort upp sina affärer i över 100 år. Och principen är densamma nu som då – högsta budet vinner och fisken hamnar sedan i fiskdiskar och på restauranger över hela Sverige och i Europa.
 • Fiskodling med potential för lantbrukare
  Marcus Westberg, Håkan Ahlsten, Thomas Olsson, Jan Vam Larsson och Jan Ham Larsson. När mjölkpriserna var som lägst bestämde sig ett lokalt utvecklingsbolag på Gotland för att försöka hitta nya intäktsmöjligheter för bönderna. Resultatet blev öns första landbaserade fiskodling – som dessutom använder det näringsrika vattnet som gödning i växtodlingen.
 • Landningskontrollen - för ett hållbart fiske
  All fisk som landas i Sverige kontrolleras av Havs- och vattenmyndigheten. Kent Landvall och hans kollegor på Landningskontrollen utför inspektionerna på fartyg och i hamnar – allt för att säkra ett hållbart fiske i enlighet med EU:s regelverk.
 • Guidesamarbete stärkte fjordområdena
  Fjordguiderna. När tio fiskeguider i fjordarna innanför Tjörn och Orust gick samman i en gemensam pool blev både besöksnäringen och miljön vinnare. Tillsammans utvecklar de bland annat nya koncept, gör gemensam marknadsföring och går miljökurser ihop.
  Inte alltid roligt med matte. Men viktigt.
inför manifestationen. I samband med en motsvarande aktion i våras
Frågor om medborgarskap väcker känslor. Det erfor
Det är en attityd som måste brytas. Ju tidigare, desto bättre. För allas skull.

Nytt avsnitt ute nu!

Är det sant att innovationer bara uppstår i större städer?

Politiska beslut bygger ofta på kunskap om innovationer i större företag som ligger i städerna. Men hur ser det egentligen ut bland våra företag i landsbygderna?

Lyssna här eller där poddar brukar finnas.

Tyvärr är det nog en riktig bedömning.
togs in i unionen 2007

Lyssna på podden

På måndagen börjar läslovet. Med lov att läsa. Med tid för njutning.

Vi ses väl i Åre?

Syftet må vara gott, men det här är inte realistisk

LÄS MER 

Arbetsförmedlingen, AF, är en koloss. Enligt
En migrationspolitik som håller måste byggas i mitten. - Sydsvenskan

Landet läR -webbinarier #28 22 oktober

28 oktober 2019 17:34
de båda i en gemensam debattartikel i Expressen på måndagen (28/10).

Lantbruksföretagare behöver generellt sett bli bättre på att utveckla sitt företagande för att kunna möta framtidens utmaningar. Det menar Hannes Norr, som har kartlagt hur de gröna näringarna jobbar med affärsutveckling. Den 22 oktober presenterade han sina resultat i Landet lär.

Säg det riksdagsparti – inklusive Sverigedemokraterna – som inte instämmer i detta.

den mesta av tiden gick åt till att jobba när jag var i cannes för några veckor sedan, men hann också kvista in i en butik som sålde lokala trevligheter. vi kikar på vad jag fick med mig!

olivolja i fin förpackning från nice och två sorters marmelad i smakerna rosblad och viol. har inte smakat violmarmeladen men rosmarmeladen är i alla fall urgod.

tre olika sorters marseilletvålar. köper nästan alltid vardagssaker när jag är utomlands, och tvålar är den ultimata reseförlängaren.

fyra olika sorters eau de toilette från fragonard i dofterna viol, verbena, apelsinblomma och ros.

föll omedelbart för violdoften, men den som doftar godast på mig och håller längst är apelsinblomma som doftar distinkt men ändå mjukt om ni fattar.

slutligen en gullig handkräm.

det var det hele!

"Vi ska inte ha fler flyktingar. Vi ska ha färre", 1 18 Norev Citroen DS3 WRC Rally Portugal 2012 Merksteijn Jr Diecast 181559

vi har kommit fram till del två i tiotalssummeringen.

2011 började med att tomas fyllde 30 år. vi drog till barcelona för att fira. eftersom det var kring trettondedag jul var i princip allt stängt men det var i alla fall t-shirtväder och man kunde sitta på utomhusserveringar.

resten av vintern hände det ingenting. hatar verkligen vinter.

klipp till april. jag fyllde år och såg ut som en femtiotalshemmafru!

det var dock tomas som gjorde all mat till min födelsedagsfest. hehe.

det blev vår på riktigt och vi fortsatte röja och fixa på torpet. johan och johanna hälsade på och hjälpte till med fönstren.

Barns och ungas läsning – ett ansvar för hela samhället

ellen och niklas gifte sig! hittade ingen bild på bröllopsparet, däremot en bild på en festglad linn. det gäller att prioritera, eh.

jag och ann hälsade på helena på gotland och vi bjöds på en försmak av sommaren.

renoveringen av malmgårdsvägen blev klar och vi flyttade tillbaka. hade på riktigt flyttlådor upp till taket. inte så svårt i en lägenhet med 2.10 i takhöjd iofs …

firade midsommar i bastuparken där kalle passade på att fria till ann!

Tänk om Corbyn håller vad han lovar. - Sydsvenskan 1 18 Otto GT Spirit Acura Honda NSX Type-R i svkonst Japan Exklusiv OT716

glad nyförlovad ann med 0,96 promille i blodet. alkoholmätaren var ett stadigt inslag på alla våra fester under tidigt tiotal. helena hade nämligen jobbat på ett ställe som tillverkade alkoholmätare till polis och andra myndigheter och fick köpa loss gamla mätare billigt.

en vecka innan semestern gjorde jag och tomas slut. hela våren hade det varit konstigt mellan oss och till slut gick det inte längre. har skrivit om det här bland annat.

detta blev upptakten till en av de mörkaste perioderna i mitt liv. ska dock tilläggas att det inte bara hade att göra med tomas, utan en massa grejer jag inte riktigt hade tagit itu med och bla bla. men jag mådde verkligen fruktansvärt dåligt under den här perioden, drack för mycket och gjorde en massa dumma grejer innan jag faktiskt orkade ta hjälp.

jag berättade inte hur dåligt jag mådde på bloggen. den blev istället mitt lilla happyplace där jag samlade på det som faktiskt var bra i mitt liv.

som det här: den årliga vitryssdagen i vinterviken.

Låt EU växa på Balkan. När alla krav har uppfyllts. - Sydsvenskan 1 18 Otto GT Spirit Nissan Silvia Speci-R från 1999 i Metallic grå OT273

eller att man kunde övernatta på häringe slott för 300 kr/pp den sommaren. åkte ut hit flera gånger, bland annat tillsammans med jenny.

Inför valet 2014 lovade alliansen att lägga ned Arbetsförmedlingen.

på tal om ytliga saker: kan inte någon vänlig själ se till att den här tapeten kommer i produktion?! det är på riktigt den snyggaste tapet jag vet, speciellt ihop med den där 1700-talsgröna kulören.

förklarar i Aftonbladet

jag, andreas och björn tältade på gällnö.

Frankrikes hållning fick känslor att svalla – såväl inom EU som på Balkanhalvön. 1 18 Otto Mobile OT289B Renault Clio Rally Set, natts version.Ny.

anordnade kräftskiva! hade inte behövt att laga mat på sju år eftersom tomas hade lagat all mat jämt. om tomas åkte bort en helg gjorde han matlådor till mig. var således på en 23-årings matlagningsnivå när vi gjorde slut. därför mycket stolt över denna västerbottenpaj som jag hade gjort alldeles själv!

Tyvärr är det nog en riktig bedömning. 1 18 Peugeot 205 Gti 1,9 Griffe Norev 184450 Neuf Boite

i november åkte jag och björn till krakow. med lite vilje och en filt kunde man till och med sitta på uteserveringarna.

hade börjat träffa mitt gamla ex calle. i ärlighetens namn började det väl lite som en rebound, men i december åkte vi till köpenhamn tillsammans och det var så himla överraskande svintrevligt. den mannens charm är inte att leka med alltså.

firade jul i leicester där martin och jenny bodde år 2011.

firade nyår på stor fest på skeppsholmen som johannas kompisar anordnat, med flera hundra gäster. sjukt ambitiöst alltså.

Låt EU växa på Balkan. När alla krav har uppfyllts. - Sydsvenskan
Säg det riksdagsparti – inklusive Sverigedemokraterna – som inte instämmer i detta.
1 18 Bbr Ferrari Dino 246 Gt Tipo 607L År 1969 silver Auteil Metal

och så var det pissiga året 2011 äntligen till ända.